Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα στην Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου.


Οι Νεανικές Κατηχητικές Συνάξεις του Διδυμοτείχου με Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, 27 του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε., συγκίνησαν όλους τους παρισταμένους. Τα ελπιδοφόρα νιάτα της ακριτικής πόλης μας μετέφεραν το μήνυμα της πίστης, της ελπίδας, της αγάπης με το δικό τους μοναδικό τρόπο, γεμάτα παλμό, αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Ο Επίσκοπος μας συνεχάρη τα παιδιά, στα οποία μοίρασε δώρα και γλυκίσματα, τους υπεύθυνους Κατηχητές και τους γονείς των παιδιών, που τα εμπιστεύονται στην Εκκλησία.

Την ίδια μέρα το πρωί ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σουφλί. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε ο Ταξίαρχος Άγγελος Ιλαρίδης, Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας και ικανό εκκλησίασμα.