Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κατηχητικά Σχολεία από το Κρανίδι και το Πόρτο Χέλι στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού.

00Το πρόγραμμα
περιελάμβανε
κοινά χριστουγεννιάτικα
κάλαντα
και πολύ παιχνίδι.
 
Ένα όμορφο και διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο αντάλλαξαν μεταξύ τους τρία κατηχητικά σχολεία της πατρίδας μας. Παιδιά από τον  Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου με συνοδό τον π. Χριστοφόρο και από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου με συνοδό τον π. Πολυχρόνη, έφθασαν το πρωί του Σαββάτου στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού για να συμμετάσχουν σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Μετά την υποδοχή από τον π. Γεώργιο και το γεύμα που παρέθεσε η Νεανική Εστία του Ι. Ναού Αγ. Σοφίας, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Νεανικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε κοινά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και πολύ παιχνίδι.
Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν τα παιδιά να αναχωρήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και να ενισχυθούν πνευματικά, ενώ οι πατέρες αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις για την καλύτερη οργάνωση των κατηχητικών σχολείων της Εκκλησίας μας.
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1