Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Δενδροφύτευση από το 5ο Γυμνάσιο Λαμίας.


Στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας μετέβη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προσκεκλημένος της διευθύντριας του σχολείου κας Δήμητρας Τσιάκα και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεωργίου Γαλανού, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση – δράση δενδροφύτευσης στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.

Ο Ποιμενάρχης μας συνεχάρη την Διευθύντρια, το Σύλλογο γονέων και τα παιδιά γι΄ αυτή τη πρωτοβουλία και ομίλησε στους μαθητές για την ζωτική σημασία του πράσινου στην ζωή μας αλλά και για την αξία της ομαδικής συνεργασίας και προσφοράς. Ακολούθως ανέγνωσε την ευχή «επί αναδασώσει» και φύτευσε συμβολικά το πρώτο δένδρο. Δένδρα φύτεψαν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και ο Διοικητής του 36ου Λόχου Διαβιβάσεων Ταγματάρχης κ. Γεώργιος Καρπέτας που παρευρέθηκαν στην δενδροφύτευση καθώς και οι καθηγητές με τους μαθητές του Σχολείου. Το σύνολο των δένδρων που θα φυτευτούν στον χώρο θα ανέλθει στα τριακόσια.
Ακολούθως παρετέθει κέρασμα στο γραφείο της Διευθυντρίας.