Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς Χριστιανούς ότι στις 9 Νοεμβρίου 2015, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη τον εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως τον Θαυματουργού και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός τον Αγίου στις Εργ. κατοικίες Ναυπλίου. Την Παραμονή της εορτής Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στις 7μ. μ. Θα ψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Μετ' αρτοκλασίας και Θείον Κηρύγματος προεξάρχοντος τον Πανοσιολογιοτάτου  Αρχιμανδρίτου π. Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
Στην συνέχεια τον Εσπερινού θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας τον Αγίου. Την ημέρα της εορτής Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 Θα ψάλλει ο Ορθος και Θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5 μ.μ. θα ψαλλεί  η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο. Κατά τις Ιερές Ακολουθίες και την Θεία Λειτουργία θα τεθεί προς προσκύνηση από τους πιστούς τεμάχιο τον Ιερού λειψάνου τον Αγίου, το οποίο φυλάσσεται στον ως άνω Ιερό Ναό.
STUDIO B&G