Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα Ιεραποστολική χρονιά για τον «Σύνδεσμο Νέων».

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2015



Τον Αγιασμό Ενάρξεως του νέου Ιεραποστολικού έτους τέλεσαι ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στο νεανικό στέκι «Πέρασμα», παρουσία πλειάδος νέων. Ο Σεβασμιώτατος, είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί και να μιλήσει στους νέους, ενώ παρακολούθησε και οπτικοακουστικό πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί, σχετικά με τις καλοκαιρινές δραστηριότητες του «Συνδέσμου Νέων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σύνδεσμος Νέων» και φέτος περιμένει νέους ανθρώπους για πνευματικές αναζητήσεις, για κοινωνική προσφορά στον αδερφό μας, για παραδοσιακούς χορούς, για ραδιοφωνικές εκπομπές, για δείπνα επικοινωνίας, για μουσικές βραδιές, για προβολές ταινιών, για εκδρομές στο εσωτερικό και εξωτερικό, για ομάδες κατασκευών στο νεανικό στέκι "Πέρασμα" (Βασσάνη 63,Βόλος).