Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ KAI BINTEO.

Το Κιβέρι Αργολίδος εόρτασε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015,  με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, τον Βαπτιστή του Κυρίου μας Τίμιο Πρόδρομο .Εψάλη  ο Μεγάλος Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,προεξάρχοντος του  πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημοσθένους Γάτσιου.  









Στον εορταστικό εσπερινό συμμετείχαν αρκετοί ιερείς από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος.  Από το ιερό αναλόγιο απέδωσαν άριστα τους ύμνους νέα παιδιά, οι Ιεροψάλτες Ζαχαρίας Τσακίρης και Ιωάννης Χασάπης. Στην συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση της  θαυματουργής  εικόνας  του τιμίου προδρόμου ,παιανιζούσης της δημοτικής Φιλαρμονικής της Νέας Κίου.  







Στον πανηγυρικό χαρακτήρα και τόνο της εορτής συνέβαλε η κρούση των  καμπάνων από το νεόδμητο καμπαναριό του Αγίου Ιωάννη . Κατεδαφίστηκε το παλαιό καμπαναριό με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνταν, λόγω επικινδυνότητας και ανεγέρθη νέο στον ίδιο τόπο, του οποίου οι εργασίες ξεκίνησαν τέλη Απριλίου και αποπερατώνεται αυτό τον καιρό. 


STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ