Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Καθεδρικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.






Δελτίο Τύπου
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, τελέστηκε με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη στον Καθεδρικό Ναό Νεαπόλεως Τιμίου Προδρόμου Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, ο οποίος πλαισιώθηκε από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τον Εσπερινό ελάμπρυνε η ευλογία της παρουσίας τεμαχίου του Τιμίου Σταυρού το οποίο μετέφερε από την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά Βεροίας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος (ευγενεί αδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας κ Παντελεήμονος).

Ο Σεβασμιώτατος Θερμοπυλών παίρνοντας αφορμή από το ελεγκτικό κήρυγμα του Τιμίου Προδρόμου επεσήμανε τους κινδύνους που ενέχονται στις ελεγκτικές παρεμβάσεις που φιλοξενούνται σε σελίδες του διαδικτύου. Ο Άγιος Θερμοπυλών υπογράμμισε ότι ο λόγος των εντεταλμένων της Εκκλησίας οφείλει να είναι οικοδομητικός , ωφέλιμος και κατεργαζόμενος τη σωτηρία.
Παρόντες στην Ακολουθία ήταν ο Δήμαρχος Νεαπόλεως- Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης, ο κ. Γιώργος Τανιμανίδης, Πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά, καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.
Εκ του Γραφείου Τύπου.