Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μετά από πενήντα χρόνια έσμιξαν ξανά οι απόφοιτοι της Εκκλησιαστικής Σχολής!

Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα χρόνια από την  Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος , στην ετήσια συνάντηση τους  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2014, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, που πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και πολλών Κληρικών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλοσώρισε με λόγια εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, που διετέλεσε  απόφοιτος και σχολάρχης στην Εκκλησιαστική Σχολή, καθώς και όλους όσους ήρθαν στην ετήσια αυτή σύναξη αποφοίτων. Συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη την πρωτοβουλία αυτής της συνάξεως, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, τους συντελεστές καθώς και όλους που ήρθαν και συμμετείχαν στη σύναξη αυτή αψηφώντας την απόσταση.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και απόδωση επαίνων μέσα στο ναό καθώς και στην Τραπεζαρία της Μονής,  ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση γεύματος στην Τραπεζαρία  της Εκκλησιαστικής Εστίας στον Άγιο Ματθαίο, προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως μας και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, με την επιμέλεια και σπουδή του Προέδρου αποφοίτων Πρωτ. Αντωνίου Σαπουνάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου.