Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.


101 6620
Με την δέουσα Εκκλησιαστική Τάξη και ευπρέπεια την 26ην Ιουλίου ε.έ. πανηγύρισε ο Ι. Ναός Αγίας Παρασκευής Βραχατίου. Στην Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, παρευρέθησαν τοπικοί φορείς και πλήθη φιλεόρτων Χριστιανών, που ευλαβούνται και τιμούν την Αγία και προς τους οποίους ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας απηύθηνε λόγους πνευματικής οικοδομής.

101 6655


101 7023
  Το Απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού στο πανηγυρίζον Ι. Ησυχαστήριο Αγίου Παντελεήμονος Γελινιατίκων και ομίλησε επίκαιρα στο πλήθος των ευλαβών προσκυνητών και στην αδελφότητα της Ιεράς Μονής, στην οποία και ευχήθηκε τα δέοντα.
101 7079
     Την επομένη ημέρα, 27ην Ιουλίου ε.έ., πανηγύρισε ο Ι. Ναός Αγίου Παντελεήμονος Τραγάνας Κιάτου. Την Θεία Λειτουργία και σ᾿ αυτόν τον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό ετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ο οποίος και μίλησε επίκαιρα. Στη συνέχεια ετέλεσε Τρισάγιον στον τάφο της μακαριστής Γερόντισσας Νεκταρίας Τρακουστής στο Ι. Ησυχαστήριον Αγ. Νεκταρίου Βασιλικού.
DSC05261