Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μέγα πλήθος στην λιτάνευση του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών (ΦΩΤΟ)


του Σπύρου Παπαγεωργίου

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις επί τη εορτή του Αγίου Παντελέημονος του Ιαματικού στον φερώνυμο περικάλλη Ναό των Αθηνών, επί της οδού Αχαρνών.

Απόψε τελέστηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλέστάτου Επισκόπου Ναζιανζού Θεοδωρήτου και εν συνεχεία η λιτάνευση της ιεράς εικόνος και των λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στους δρόμους της ενορίας.

Την πομπή συνόδευσε μέγα πλήθος πιστών, Άγημα του Πολεμικού, τμήματα νέων της ενορίας, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Θεοδώρητος μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ενώ έστειλε στους πιστούς μήνυμα ειρήνης, ελπίδας και ενότητας.

Ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος ευχαρίστησε όλους τους Αρχιερείς, τους ιερείς και φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Πανήγυρης.