Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6 ΣΤΙΣ 19.30 Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ  ΤΟΥ ΕΚ ΦΑΡΑΣΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6 ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΦΑΡΑΣΩΝ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Κ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6 ΣΤΙΣ 7.00 Π.Μ.: Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος στην συνέχεια θα χειροτονήσει νέον πρεσβύτερον της τοπικής Εκκλησίας.

-19.30 : Μεθέορτος Εσπερινός, η παράκλησις των Αγίων Αποστόλων και του Οσίου Αρσενίου και εν συνεχεία η λιτάνευσις της ιεράς εικόνος των αγίων, της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης και του ιερού λειψάνου στους δρόμους της ενορίας.

-Ακολούθως θα τελεσθεί κατανυκτική αγιορείτικη ιερά αγρυπνία, την οποία θα αναμεταδόσει ζωντανά η Εκκλησιαστική ραδριοφωνία στους 96,3 των FM