Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η ομάδα ποδοσφαίρου εφήβων Πυργιωτίκων "Ναύπλιο - Φουγάρο 2015" συνοδευόμενη από τον πρωτεργάτη της δημιουργίας της, Ιερέα π.Κωνσταντίνο Ξανθόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο Κ.Ρούτουλα, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι 26 Ιουνίου 2015 τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, χαρίζοντας του και μία μπλούζα της ομάδας τους.



Ενσωματωμένη εικόνα 2

Ο Ιερέας με τα παιδιά του χωριού συμμετείχαν στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ποδοσφαιρική ομάδας εφήβων στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 7X7 στο Μενίδι Αττικής.

Μπορεί να μην πήραν βαθμό, αλλά και μόνο το γεγονός ότι πήγαν από το Ναύπλιο με οδηγό τον π. Κώνσταντίνο της Ενορίας τους για να χαρούν το παιχνίδι και να αποκομίσουν εμπειρίες, τους καθιστά την πιο όμορφη παρουσία στο τουρνουά 7Χ7 . 

Ενσωματωμένη εικόνα 4
Ενσωματωμένη εικόνα 3
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά των Πυργιωτίκων αλλά και στο ακούραστο Ιερέα του χωριού, ο οποίος δήλωσε τονίζοντας" ...παλεύουμε για το πρωτόγνωρο, επενδύουμε για το μέλλον του χωριού και των παιδιών μας..." 

Η σύνθεση της ομάδας που συμπλήρωσαν και παιδιά από το Ναύπλιο ήταν:

NAFPLIO-FOUGARO 2015
-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
-ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ
-ΚΑΝΕΛΛΟΣ
-ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ
-ΦΑΜΕΛΗΣ
-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
-ΚΡΙΕΖΙΟΥ
-ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-ΤΖΙΑΒΑΡΑΣ
 
 STUDIO B&G