Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Λαμπρός ο εορτασμός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Μεσοποταμία (ΦΩΤΟ).



Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας λειτούργησε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Αθανασίου Γιαννουσά και άλλων Κληρικών της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο λόγο του Αποστόλου Παύλου στην προς Εφεσίους Επιστολή του μιλώντας για τον ανεξιχνίαστο πλούτο Θεού : "εμοί τω ελαχιστοτέρω πάντων των αγίων εδόθη η χάρις αύτη, εν τοις έθνεσιν ευαγγελίσασθαι τον ανεξιχνίαστον πλούτον του Χριστού" (Εφεσ. 3,8).
Και συνέχισε χρησιμοποιώντας την ομιλία του Ιερού Χρυσοστόμου για τον Απόστολο Παύλου, ο οποίος αναφέρεται στα δεσμά του Παύλου.
Κατέληξε δε, προτρέποντας το πολυπληθές εκκλησίασμα να γίνει αναζητητής αυτού του πλούτου του Θεού.