Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ (ΠΑΤΡ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Με την ευλογία και Κανονική αδεία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β', ιερούργησε σήμερα 28 Μαΐου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νευροκοπίου (Πατριαρχείου Βουλγαρίας) κ. Σεραφείμ ευρισκόμενος στο νησί με την Τιμία συνοδεία του από την παρελθούσα Τρίτη 26η Μαΐου εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα στη Μεγαλόχαρη.
Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα,  στον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Φανερό, στους παριστάμενους Κληρικούς μεταξύ των οποίων και ο π. Τιμόθεος Καμπουρίδης εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στον Γ.Γραμματέα Ευάγγελο Καλογήρου και τα μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, εξέφρασε τα φιλάδελφα αισθήματα και την αγάπη του προς το πρόσωπο του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχαριστώντας για την ένθερμη υποδοχή και φιλοξενία.
Ο Μητροπολίτης Νευροκοπίου επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου όπου τον υπεδέχθησαν η Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη και η εκεί Μοναστική Αδελφότητα και προσκύνησε την άφθαρτο Δεξιά του ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας (Βουλγαρίας) που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.
Επισκέφθηκε, επίσης, Ιερούς Ναούς και χωρία της Ιεράς Νήσου, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου, τους περιστερώνες του χωρίου Ταραμπάδος κ.α. ξεναγούμενος από τον ελλογιμώτατο κ. Γεώργιο Αμοιραλή.
Φωτογραφίες: Ελευθέριος Αποστολόπουλος.