Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

Χοροστατούντος του Αρχιεπίσκοπου Ιερωνύμου καθώς και άλλων μητροπολιτών θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου ο πανηγυρικός εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Πέτρου, του πολιούχου του Άργους.
 

Το πρωί της Κυριακής (στις 11.15), μετά τη Θεία Λειτουργία, στο «Δαναό» θα γίνει η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Nαυπλιακής καταγωγής τ. πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Απόστολος Μπότσος.
Το απόγευμα θα γίνει εσπερινός στον Άγιο Πέτρο (7 μμ) και αμέσως μετά (7.30 μμ) εκδήλωση με θέμα «Άγιος Πέτρος – Η πορεία προς την αλήθεια».
Στις 8.30 μμ, στην πλατεία θα γίνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν οι τρεις χορευτικοί σύλλογοι της πόλης (Λύκειο Ελληνίδων, Ελληνική Παράδοση, Χορόσημο).