Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣTHN Ι. ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Περιβλέπτου Πολιτικών, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης και το Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό, όπου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Πριν την Απόλυση της Θεία Λειτουργίας, στην οποία έψαλλε θαυμάσια ο εφημέριος της Ενορίας των Πολιτικών π. Ανάργυρος Στουραΐτης, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς.
Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στην Ιερά Μονή και μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία της συζητήσεως με την Ηγουμένη Γερόντισσα Χριστονύμφη και τις αδελφές, οι οποίες με πολλή αγάπη διακονούν την Παναγία στο ταπεινό και όμορφο Μοναστηράκι της.