Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΑ ΙΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΑΣ ΦΩΤΟ KAI BINTEO.

Ανήμερα της εορτής της 28 Οκτωβρίου 2014, το απόγευμα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος  μετέφερε τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, στον ενοριακό ναό κοιμήσεως Θεοτόκου στα Ιρια Ναυπλίας  προς προσκύνηση και ευλογία των κατοίκων. Η υποδοχή έγινε στην είσοδο του ναού από όλο το χωριό  και Ιερείς από τις γύρω περιοχές. Ακολούθησε αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος. Μετά το πέρας  του εσπερινού έγινε ομιλία και προβολή ταινίας για την ζωή του Αγίου Λουκά. Κατά το πέρας του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Αργολίδος  κ. Νεκτάριος απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο του  ναού πατέρα Αναστάσιο Ράπτη, αναγνωρίζοντάς του την προσφορά του στην μεγάλη επαρχία των Ιρίων. Το παρών του στον εσπερινό έδωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος.