Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στα Λάβαρα.

DSC09406 2Χειροτόνησε
σε πρεσβύτερο,
ο Σεβ. Μητροπολίτης
Διδυμοπτείχου κ. Δαμασκηνός
τον Διάκονο
Γεώργιο Αλιφεράκη

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Λάβαρα, χειροτόνησε σε πρεσβύτερο, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός τον Διάκονο Γεώργιο Αλιφεράκη, την Κυριακή 26η Οκτωβρίου ε.ε., μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.
Ο κατάμεστος από το πλήθος Ιερός Ναός δονήθηκε από τά «Άξιος», που εν ενί στόματι άπαντες φώναξαν. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι Υφυπουργοί Παιδείας Αλ. Δερμεντζόπουλος και Εξωτερικών Κυρ. Γεροντόπουλος, ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευ. Πουλιλιός, ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Αντ. Βιτετζάκης, ο Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας Γεωρ. Λιάκος και άλλοι επίσημοι.
Την προηγουμένη το εσπέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον επίσης πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ορεστιάδος.