Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Χειροτονία Νέου Ιερέα από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο.


Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου  2014 εορτή της Αγίας Ταβιθάς της ελεήμονος, ο Μητροπολίτης
Αργολίδος κ. Νεκτάριος προέβει εις Πρεσβύτερον χειροτονία  του Διακόνου  Βασιλείου Γκολέμη, στον  Μητροπολιτικό  Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.
Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος από το Ναύπλιο και το Αργος, οι οποίοι τον επευφήμησαν ζωηρά Άξιος Άξιος. Στον κατάμεστο Μητροπολιτικό ναό συλλειτούργησαν και αρκετοί Ιερείς φίλοι και γνωστοί του νέου Ιερέα, μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, από την Ζάκυνθο, ο πατέρας Αναστάσιος Σαλαπάτας από την Αγγλία, κα . Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο νέος Ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε ευχές από όλους. Άξιο να σημειωθεί πως ο νέος Ιερέας υπηρετεί την εκκλησία από μικρό παιδί . Στην χειροτονία παραβρέθηκε ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός .


STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ