Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Παζάρι Βιβλίου» μετά την παρέλαση για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας!

ley4Στην πλατεία
της Παραλίας,
στην πόλη
της Λευκάδας

Την ερχόμενη Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014, μετά τη λήξη της παρέλασης και στην πλατεία της Παραλίας, στην πόλη της Λευκάδας το «Κέντρο Νεότητας» της Ι. Μητροπόλεώς μας διοργανώνει «Παζάρι Βιβλίου» σε προσιτές τιμές (από 1 ευρώ!) για την ενίσχυση των πολυδιάστατων σκοπών του.

Η Έκθεση οργανώνεται από νέους ανθρώπους, συνεργάτες του Κέντρου και τα βιβλία που θα διατεθούν προέρχονται από προσφορές ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσφατη έκκλησή μας και προσέφεραν βιβλία που έχουν διαβάσει ή δεν χρειάζονται πλέον, συμβάλοντας έτσι στην αδιάκοπη συνέχιση του νεανικού έργου, που η τοπική μας Εκκλησία συντελεί με την ευλογία και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

ley3

Προσφορές βιβλίων θα γίνονται δεκτές και στη διάρκεια της Έκθεσης.
Όσοι προμηθευθούν έστω και ένα βιβλίο, ας είναι βέβαιοι ότι η προσφορά τους πιάνει τόπο και μεταφράζεται σε ποικίλες δράσεις, που παρέχουν χαρά και ωφέλεια στους νέους του τόπου μας!