Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Νεαπόλεως.


Δελτίο τύπου

Στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως βρέθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και παρακολούθησε την εθνική γιορτή που παρουσίασαν οι μαθητές του σχολείου. Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή κατάφεραν μέσα από κείμενα, δρώμενα και τραγούδια να φωτίσουν τις ένδοξες στιγμές της εποποιίας του ’40 και να συγκινήσουν το ακροατήριο.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης - καθηγητές και μαθητές- για άλλη μια φορά, τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε, ως έθνος, άσβηστη τη μνήμη του ηρωικού ιστορικού παρελθόντος μας και να πορευόμαστε έχοντας μόνιμα σημείο αναφοράς τους μαχητές, τους ήρωες.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τη σημαία στις μαθήτριες, με την υψηλότερη βαθμολογία, Κοτσιμπού Σταματία και Πολίτου Αναστασία, για να εκπροσωπήσουν τιμητικά το Εκκλησιαστικό Λύκειο και το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο της Μητροπόλεώς μας στην επικείμενη μαθητική παρέλαση στη Νεάπολη.

Εκ του Γραφείου Τύπου