Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' παρέστη σήμερα το πρωί συμπροσευχόμενος κατά τη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου στο ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Οδηγητρίας, της επιλεγομένης "των Κυνηγών" , στην περιοχή "Άνω Μάννα" Σύρου, επί τη ιερά μνήμη του Προστάτου των κυνηγών Αγίου Ευσταθίου, και ευλόγησε την Αρτοκλασία.
Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β` συνεχάρη τον Κυνηγετικό Σύλλογο  Σύρου για την εν γένει φιλανθρωπική του δραστηριότητα και τη συνεργασία του στον τομέα αυτό με την Ιερά Μητρόπολη.









Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου προσέφερε στον Σεβασμιώτατο εικόνα της Παναγίας, στα τέσσερα άκρα της οποίας εικονίζονται αντιπροσωπευτικά θηράματα της Σύρου, και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' αντιπροσέφερε συμβολική χορηγία για την έναρξη των εργασιών του προσφάτως θεμελιωθέντος Κωδωνοστασίου του Παρεκκλησίου.