Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μυκόνου.

Ο ευρισκόμενος στη Μύκονο για την τέλεση ιερού Μυστηρίου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεξικού  κ. Αθηναγόρας ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μυκόνου και στην ομιλία του αναφέρθηκε στο επιτελούμενο από την Ιερά Μητρόπολη Μεξικού ιεραποστολικό έργο και απευθυνόμενος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα προσέθεσε χαρακτηριστικά: "Εσείς είστε το φως και η ελπίδα μας! Κρατείστε τη φλόγα της πίστεως αναμμένη, διότι αν σβηστεί, θα χαθεί κάθε ελπίδα."

Ο συμπροσευχόμενος Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο κ. Αθηναγόρα, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και τον διαβεβαίωσε ότι ο λαός παραμένει πιστός στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας και τις παρακαταθήκες των πατέρων του και ευρίσκεται σε συνεχή πνευματική εγρήγορση για να αποφύγει τον ελλοχεύοντα κίνδυνο της αλλοτρίωσης.