Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Παραμονή της Εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, εις την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Την 29η Αυγούστου 2014 ημέρα Παρασκευή το εσπέρας, παραμονή της Εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, εις την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, ο Σεπτός Ποιμενάρχης αυτής, Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος έχει την Ονομαστική του Εορτή και Προστάτη τον Άγιο Αλέξανδρο, παρέστη στην Ακολουθία του Εσπερινού προς τιμήν του Αγίου Αλεξάνδρου, εις τον Ιερό Ναό προς τιμήν του Αγίου, στο χωρίο Κάτω Ασσέα του Δήμου Τριπόλεως.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Ιερείς, Άρχοντες του Τόπου, κάτοικοι της περιοχής, των πέριξ χωρίων αλλά και Τριπολίτες, τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου και ευχήθηκαν τα δέοντα στον Σεβ. Μητροπολίτη μας.