Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 

Με αφορμή την επιστολή του π. Ελευθέριου Μίχου του Ι.Ν Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την αναστολή του συσσιτίου λόγω έλλειψης κτιριακών υποδομών, εξαιτίας της λειτουργίας του συσσιτίου μέσα σε τροχόσπιτα, που έχει σαν  αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει  αλλοίωση των τροφίμων,  νομίζω ότι αποτελεί ντροπή. Είναι αδιανόητο εν έτη 2014 να «φιλοξενούνται» τα τρόφιμα μέσα σε κοντεινερς. Πως είναι δυνατόν λοιπόν, με αυτές συνθήκες ο π. Μίχος να επιτρέψει να συνεχίσει την λειτουργία του; Ποιος θα πάρει την ευθύνη σε τυχόν αλλοιωμένου φαγητού που θα έχει διανεμηθεί;

Πρέπει επιτέλους, να υπάρξει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Η αναστολή του συσσιτίου, το οποίο προσφέρει εδώ και μια εξαετία μέσω του εθελοντισμού, το σπουδαίο αυτό έργο της σίτισης και ένδυσης των συνανθρώπων μας (ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος, εθνικότητας, θρησκεύματος), θα αποτελέσει μια μελανή σελίδα για την κοινωνία μας. Στο άκουσμα και μόνο της είδησης, έχει υπάρξει έντονη ανησυχία αλλά και δυσαρέσκεια από τους Ναυπλιείς. Οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την οικονομική αυτή λαίλαπα, έχουν μοναδική τους ελπίδα και καταφύγιο την αγάπη και τα υλικά αγαθά που τους προσφέρουν ο ναός της Ευαγγελίστριας και οι συνάνθρωποι τους, μέσω του συσσιτίου. Επιβάλλεται πλέον, να γίνει άμεση δημοσιοποίηση όλων των ενεργειών που έχουν γίνει από όλους τους φορείς, έτσι ώστε να δούμε ποιος είναι ο φορέας εκείνος ο οποίος ευθύνεται για την δυσχερή αυτή εξέλιξη του εν λόγω έργου.
Θα παρακαλέσω λοιπόν θερμά τον κ. Π. Τατούλη,  Α. Χειδιδόπουλο τους κ.κ βουλευτές μας Γ.Αδριανό, Ι.Μανιάτη, Δ. Κοδέλα, όπως μεριμνήσουν ώστε να ενταχθεί άμεσα στο ΕΣΠΑ το σπουδαίο αυτό έργο, σε διαφορετική περίπτωση νομίζω ότι θα είναι υπόλογοι πολιτικά και ηθικά, σε όλη την κοινωνία του Ναυπλίου.

Γεώργιος Εμμανουήλ 

Ενσωματωμένη εικόνα 2

Ενσωματωμένη εικόνα 3

STUDIO B&G