Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Λήξη των περιόδων στις Κατασκηνώσεις Θηλέων στην Ιερά Μητρόπολις Άρτης.

Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκαν και αυτή τη χρονιά οι δύο κατασκηνωτικές περίοδοι για τις μαθήτριες του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου στο Αθαμάνιο.
Οι νέες της Μητροπόλεώς μας μέσα στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του Αθαμανίου και κάτω από την σκέπη του Θεού, έζησαν μοναδικές εμπειρίες, ψυχαγωγήθηκαν γνήσια και γεύθηκαν το ανύστακτο ενδιαφέρον και την αγάπη των στελεχών του νεανικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας. Ιδιαίτερες στιγμές αποτέλεσαν η συμμετοχή των παιδιών στο Μυστήριο της μετανοίας-Εξομολογήσεως και στο Μυστήριο των Μυστηρίων, τη Θεία Ευχαριστία αλλά και η ευλογητή παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας, ο οποίος μίλησε πατρικά.
Αξίζει να αναφερθεί και η εκδρομή μας στα Θεοδώριανα και η πορεία στους καταρράκτες. Στο τέλος και των δύο κατασκηνωτικών περιόδων στελέχη και κατασκηνώτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους το χειμώνα στην Άρτα μέσα από τις διάφορες προσπάθειες που προσφέρει η τοπική μας Εκκλησία στους νέους. Η Ιερά Μητρόπολή μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τόσο αυτούς που προσέφεραν υλικά για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων όσο και τα στελέχη αυτών, που με την παρουσία, το έργο και την αγάπη τους στα παιδιά μας, συντελούν στο να αποτελεί η κατασκήνωση, ως θεσμός, ένα σημαντικό σταθμό στη ζωή των νέων.