Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, τοπικών συλλόγων, φορέων και οργανισμών, κληρικοί και λαϊκοί.
Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και ευχήθηκε να έχουν υγεία, δύναμη και όχι υπομονή, αλλά υπομονές. "Εκείνοι που ασχολούνται με τα κοινά ξέρουν ότι πρέπει να έχουν πολλές υπομονές, για να τα βγάλουν πέρα. Βρισκόμαστε σε έναν μαρτυρικό χώρο. Ζούμε σε μια μαρτυρική εποχή με δυσκολίες και αγωνίες" επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος και προσέθεσε πως "όλοι διερωτόμεθα τι θα γίνει αύριο και τι θα ακολουθήσει. Δεν μας πιάνει όμως πανικός. Είμαστε δυνατοί γιατί έχουμε ιστορία και φρόνημα ισχυρό. Αυτά μας έχουν δείξει ότι βρίσκουμε το δρόμο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Εύχομαι να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε καλύτερους δρόμους".

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευχήθηκε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να έχουν δύναμη για το δύσκολο έργο τους. Ο νέος Δήμαρχος Διστόμου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τον Μητροπολίτη Θηβών και ζήτησε από όλους τους φορείς και τις παρατάξεις συνεργασία για το καλό της τοπικής κοινωνίας.