Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο εορτασμός του αγίου Παντελεήμονος στη Βέροια (ΦΩΤΟ).

Κατά το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου εορτάστηκε στη Βέροια η μνήμη του αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Ο εσπερινός τελέστηκε στο καθολικό της ιεράς μονής Παναγίας Δοβρά χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σεβαστείας κ. Δημητρίου και συγχοροστατούντων των σεβ. Μητροπολιτών Νεαπόλεως και Σαμαρείας κ. Αμβροσίου, Σερρών κ. Θεολόγου, Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και Βεροίας κ. Παντελεήμονος. Τον θείο λόγο κήρυξε ο αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος, αν. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

Την κυριώνυμο ημέρα στον όρθρο χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Δημήτριος, ενώ στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων και έλαβαν μέρος οι σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σεβαστείας κ. Δημήτριος, Νεαπόλεως κ. Αμβρόσιος, Λαρίσης κ. Ιγνάτιος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Εδέσσης κ. Ιωήλ, Κίτρους κ. Γεώργιος και οι θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σαφίτας (Συρία) κ. Δημήτριος και Θερμών κ. Δημήτριος. Το θείο λόγο κήρυξε ο αρχιμ. Ιερώνυμος, Α΄Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.