Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

 
Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον αρχιερατικό εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Ο π. Τιμόθεος Ρωμανάς στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Παντελεήμονος και εξήρε τη σταθερότητα με την οποία αντιμετώπισε το μαρτύριο και τις δελεαστικές προτάσεις του αυτοκράτορα Μαξιμινιανού, καθώς επίσης και τη γενναιότητα με την οποία αρνήθηκε τη δόξα που απολάμβανε στην υπηρεσία του αυτοκράτορα, για να μείνει πιστός στην αγάπη του Χριστού.

Μετά τον εσπερινό ακολούθησε εκδήλωση στον αύλειο χώρο του ναού. Η χορωδία του Αγίου Ραφαήλ με χοράρχη τον κ. Γεώργιο Καρακάση, η Γυναικεία Χορωδία της ιεράς Μητροπόλεως « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», και η χορευτική ομάδα του ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης παρουσίασαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο απέσπασε τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του ακροατηρίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος τιμώντας το έργο των κατηχητικών προσέφερε δώρα στους κατηχητές και τις κατηχήτριες.



Εκ του Γραφείου Τύπου.