Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τα Ονομαστήρια του Σεβασμιώτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου.

Την Τρίτη 29-7-2014 εορτή του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με την ευκαιρία της Ονομαστικής του εορτής Λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου συνιεργουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου και του συνόλου σχεδόν του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον εορταζόμενο Άγιο Μάρτυρα Καλλίνικο, όσο και στον άγοντα τα Σεπτά Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Καλλίνικο ευχηθείς καταλλήλως.

Μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τις ευχές του Κλήρου, των τοπικών Αρχών και του ευσεβούς λαού της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, στους οποίους προσφέρθηκαν πλούσια κεράσματα και αναμνηστική Εικόνα του Αγίου Καλλινίκου.