Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.

 
Δελτίο τύπου
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, κατόπιν προσκλήσεως του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας αρχιμανδρίτου Προδρόμου, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή και χοροστάτησε σε όλες τις ιερές ακολουθίες που έλαβαν χώρα προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου κτίτορος της Μονής και ιδρυτού του κοινοβιακού μοναχισμού εν τω Αγίω Ορει.Ο Σεβασμιώτατος ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από την αδελφότητα της Μονής κατά τη διάρκεια της κτητορικής τράπεζας σκιαγράφησε με γλαφυρότητα την προσωπικότητα του ιερού ανδρός, Αγίου Αθανασίου και αναφέρθηκε εκτενώς στο πλούσιο έργο του και στη θαυμαστή αγία πολιτεία του, η οποία αποτελεί καύχημα όλης της Ορθοδοξίας.

Κατά την τάξη της Μονής και το πατροπαράδοτο έθος στην ιερά πανύγηρη προϊστατο ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων αρχιμανδρίτης Ναθαναήλ.

Εκ του γραφείου τύπου.