Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Χειροτονία νέου Ιερέα από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Το Σάββατο 28  Ιουνίου 2014 εορτή της ευρέσεως των λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου , ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος προέβει στην χειροτονία εις Πρεσβύτερου  του Διακόνου  Δημητρίου  Στεργίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι  Αργολίδος. Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος από το Ναύπλιο και το Αργος, οι οποίοι τον επευφήμησαν ζωηρά Άξιος Άξιος.
Στην ομιλία του ο νέος Ιερέας αναφέρθηκε με πολλή συγκίνηση στην πνευματική του πορεία πού τον οδήγησε στη μεγάλη απόφαση να Ιερωθεί και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον στήριξαν στη ζωή του και τον χειραγώγησαν πνευματικά. Μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο συγχoροστάτησε κι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, και αρκετοί Ιερείς φίλοι του νέου Ιερέα. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο νέος Ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε ευχές από όλους. Ο νέος  Ιερέας θα υπηρετεί στην Μητρόπολη Αργολίδος αμισθί .

Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 20Ενσωματωμένη εικόνα 22Ενσωματωμένη εικόνα 21

PHOTO STUDIO B&G