Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προσκύνησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Βέροια, όπου μετέβη γα να κηρύξει την έναρξη του 20ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Απόστολος Παύλος και ο Πολιτισμός», ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος πέρασε από τον μητροπολιτικό ιερό ναό των αγίων πρωτοκορφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, συνοδευόμενος από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα, για να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου που μετέφερε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο καθηγούμενος αρχιμ. Εφραίμ και πατέρες της Μονής. 


Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στον μητροπολιτικό ναό της Βέροιας μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιουνίου ώρα 11 το πρωί οπότε και θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος. Ο ναός παραμένει ανοιχτός από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ για τη διευκόλυνση των πιστών που θέλουν να προσκυνήσουν.