Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Στο χαμόγελο του παιδιού στην Αρχαίο Κόρινθο παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού Αγίας Τριάδος  Πρόνοια Ναυπλίου. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό από την προσφορά των ενοριτών του ναού. Ο Ιερέας πατέρας Κωνσταντίνος Σέρρος μαζί με τους επιτρόπους του Ναού αφού συγκέντρωσαν και τακτοποίησαν τα πράγματα,  τα πήγαν στο  χώρο που στεγάζεται το χαμόγελο του παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο και τα παρέδωσαν στους εκεί εθελοντές. Μία πράξη αρκετά αξιέπαινη για τους ενορίτες μας ,ιδίως την δύσκολη αυτή εποχή  με την οικονομική κρίση που περνάμε όλοι μας, θα τονίσει ο ιερέας πατέρας Κωνσταντίνος, τονίζοντας πως τους ευχαριστεί όλους από τα βάθη της καρδιάς του .

Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2

STUDIO B&G