Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Εσπερινός Αγίου Γεωργίου στο Λιανοκλάδι.

Με κατάνυξη εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου την 23η Απριλίου στο Λιανοκλάδι. Την παραμονή της εορτής στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.
Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στη ζωή, τη δύναμη και το μαρτύριο του Αγίου Γεωργίου, τα οποία εστηρίχθησαν στην Ανάσταση του Κυρίου. Ευχήθηκε τέλος στους πιστούς να έχουν ισχυρά την προστασία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, την πίστη του, την αγωνιστικότητά του και την αφοσίωσή του προς τον Χριστό. 
Περί το τέλος του Εσπερινού τελέσθηκε αρτοκλασία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Εικόνος του Αγίου στους δρόμους του Λιανοκλαδίου.