Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ


ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος χοροστάτησε την παραμονή της εορτής, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, όπου κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς ενορίτες και στη συνέχεια, τέλεσε, στον προαύλιο χώρο του Ναού, Αρτοκλασία .
Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στην Γιάννουλη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε δύο Νέους Αναγνώστες, τον Λαμπαδάριο του Ιερού Ναού Χρήστο Παπαγεωργίου, και ένα νέο βλαστό της ενορίας τον Χριστόδουλο Δημόκα, ο οποίος διακονεί με ζήλο και αγάπη στο Ιερό Βήμα του Ναού από της μικρής νεότητός του.


ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ