Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ιερό Μνημόσυνο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας.

Ιερό Μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των κατά καιρούς πεσόντων στους αγώνες του Έθνους μας και εν καιρώ ειρήνης τελειωθέντων Στρατιωτικών, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το πρωί, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας, που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
Στο Ιερό Μνημόσυνο παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κα. Ελένη Μακρή -  Θεοδώρου, κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Ταξίαρχος Γεώργιος Σουγλιέρης,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Κωνσταντίνος Νικολάου, ο Φρούραρχος Λαμίας Συνταγματάρχης Ηρακλής Ευαγγελίου, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Βασίλειος Μπέλλος, και άλλοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες του ΚΕΥΠ και άλλων Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής.

Μετά την επιμνημόσυνο δέηση ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον τάφο του αειμνήστου προκατόχου του, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού, όπου ετέλεσε τρισάγιο και ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του.