Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Απόπειρα διάρρηξης έκαναν δύο άτομα αργά τη νύχτα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου στη Πρόνοια. Πιο συγκεκριμένα οι δύο διαρρήκτες  φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες στο πρόσωπο έσπασαν την πόρτα του ναού με λοστούς και προσπάθησαν να μπουν στο εσωτερικό, για κακή τους τύχη χτύπησε ο συναγερμός του Ναού και δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα. Τα δύο άτομα τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψή τους από την Αστυνομία η οποία άμεσα έφτασε στο σημείο . Οι διαρρήκτες έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα βίντεο που διαθέτει ο ενοριακός ναός και εξετάζεται από την ασφάλεια Ναυπλίου .
Βάση πληροφοριών σύντομα θα γίνει και η σύλληψη τους. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε αρκετά κρούσματα κλοπών και απόπειρες διορύξεων στην ευρύτερη περιοχή της Πρόνοιας Ναυπλίου.