Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 
O
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα της μνήμης των προστατών της παιδείας  στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στο Ναύπλιο , παρουσία του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες καθηγητές και δασκάλους  , ο Μητροπολίτης  ανέπτυξε διάφορα θέματα για την παιδεία αλλά και για το μεγάλο έργο των τριών Ιεραρχών. Στο τέλος ακολούθησε  δεξίωση  υπό την συνοδεία παραδοσιακής Βυζαντινής  μουσικής  υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ιωάννη Χαβιαρλή. Το παρών τους έδωσαν οι διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αργολίδος ,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους  Ν. Γκαβούνος  κα. Σημαντικό  βοήθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης  προσέφεραν   εθελοντές που βοήθησαν την όλη οργάνωση.