Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τα στελέχη του ιδρύματος Νεότητας.


Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

"Μέσα από τους κόπους μας να μπορούμε να σκορπίζουμε το πνεύμα των Πατέρων της Εκκλησίας μας" ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σε συνάντηση επικοινωνίας που είχε με τα στελέχη του ιδρύματος νεότητας της Αρχιεπισκοπής.



Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους κληρικούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και ευχήθηκε να έχουν δύναμη, υπομονή και υγεία. Πρόσθεσε, επίσης, πως "είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε υποδομές μέσα απ' το ενοριακό έργο με στόχο όλοι να οικοδομούνται μέσα από αυτό". Μίλησε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι, όπως η ανεργία και κάλεσε τους ιερείς να εκφράζουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Αναφέρθηκε στους τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στους νέους και ζήτησε από τα στελέχη νεότητας να είναι ειλικρινή και να αναγνωρίζουν το δίκιο των νέων. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε μέσα από τους κόπους και τις υποδομές να σκορπίζεται το πνεύμα των Πατέρων της Εκκλησίας.

Ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής π. Συμεών Βενετσιάνος στον χαιρετισμό του τόνισε "οι νέοι μας δεν είναι κουρασμένοι με το χθες, αλλά με το αύριο, κουράζονται στη σκέψη και μόνο ότι το μέλλον είναι δικό τους. Νιώθουν εφιαλτικά πως δεν υπάρχει διέξοδος και προοπτική" και επισήμανε πως «η συνάντηση μας επαναβεβαιώνει την αγωνιστική μας διάθεση, υπογραμμίζει την κοινή μας προσπάθεια, ξαναζωντανεύει το όραμα της διακονίας και της προσφοράς".

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι μελλοντικές δράσεις του Γραφείου Νεότητας.