Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Η Βεβαιότητα ότι το σκοτάδι ποτέ δεν θα νικήσει το φως διατρανώθηκε με την ενσάρκωση.


25/12/2013
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει "Χριστούγεννα σημαίνει, ότι η Ελπίδα δεν έχει χαθεί. Σημαίνει ότι ο Θεός είναι ανάμεσά μας. Ελάχιστο καθήκον και ανταπόκριση στην αγάπη του είναι η έμπρακτη συμπαράσταση της Εκκλησίας προς όσους υποφέρουν. Όλοι, Κράτος και Εκκλησία, κληρικοί και λαϊκοί οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των ανθρώπων" και ολοκληρώνει το μήνυμά του λέγοντας "Χριστός γεννάται, δοξάσατε. Η ελπίδα αναζωπυρώθηκε. Η βεβαιότητα ότι το σκοτάδι ποτέ δε θα νικήσει το φως διατρανώθηκε πάλι".