Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η έμπρακτη πράξη αγάπης δυο παιδιών στη Λευκάδα!

Την παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων, όπως η παράδοση ορίζει, τα παιδιά από νωρίς το πρωί με τις νεανικές τους φωνές ψάλουν τα κάλαντα. 
Ο Στέφανος και ο Βάιος κατηχητόπουλα των νεανικών συντροφιών της ενορίας της Παναγίας των Ξένων και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου, πιστοί στην παράδοση έψαλαν και φέτος τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, με τη διαφορά όμως ότι το ποσό των φιλοδωρημάτων που συγκέντρωσαν αντί να το διαθέσουν για την αγορά παιχνιδιών το δώρισαν στον Οίκο Πρόνοιας της Ιεράς μας Μητροπόλεως. 

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον διευθυντή του γηροκομείου π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο για την έμπρακτη πράξη αγάπης και συνεχάρη δημόσια τους δυο ευέλπιδες στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως.