Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Κάλαντα και ευχές στον Αρχιεπίσκοπο.


23/12/2013
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Παιδιά από διάφορα σχολεία της Αττικής και από χορωδίες ενοριών και συλλόγων έψαλλαν από το πρωί τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.



Από νωρίς το πρωί έφταναν στην Αρχιεπισκοπή παιδιά και νέοι, για να ευχηθούν στον Αρχιεπίσκοπο καλά Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο μαθητές του 74ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, του 1ου Λυκείου Αγίων Αναργύρων, των Εκπαιδευτηρίων λαμπίρη, του Ιδρύματος κόκορη, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών, η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, οι χορωδίες του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Λαυρίου και του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στις εθελόντριες της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, αλλά και στους εργαζόμενους της Αρχιεπισκοπής.