Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή δεμάτων στους Πτωχούς Ευλογημένους Αδελφούς από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.


Ημέρα κατ΄εξοχήν φιλανθρωπίας, αγάπης  και προσφοράς προς τους πάσχοντες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, όπου με την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και την σκληρή εργασία των πατέρων και των εκκλησιαστικών συμβούλων, αλλά και των εθελοντριών κυριών από τις ενοριακές διακονίες μοιράστηκαν στις κεντρικές ενορίες της Λάρισας, του Τυρνάβου και των μεγάλων χωριών πάνω από 3000 δέματα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των πτωχών αδελφών.

Με απόφαση επίσης του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και του συμβουλίου της Λογίας, Φιλαδελφείας και Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, διανεμήθηκαν την εβδομάδα αυτή εκατοντάδες δέματα με κρέας, τρόφιμα και άλλα πολλά υλικά αγαθά στους σιτιζομένους του καθημερινού συσσιτίου ¨Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ¨  και τις οικογένειές τους, ενώ κλιμάκια του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, με κύριο υπεύθυνο τον Αρχιμανδρίτη π. Βαρθολομαίο,  επισκέφθηκαν νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλεως και κέντρα αποκατάστασης της περιοχής μας προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά αλλά και πνευματικά  ασθενείς και νοσηλευόμενα νέα παιδιά που ήλθαν στην πόλη μας μαζί με τους οικείους τους και αγωνίζονται για την ίαση και την θεραπεία τους.

Επίσης μέσα στην περίοδο του Δωδεκαημέρου η  τοπική Εκκλησία, στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας, δεν θα λησμονήσει τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Λάρισας, τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, τη Θεραπευτική Κοινότητα «Έξοδος», το Κέντρο Ατόμων με Αναπηρίες «Ο
Αριστέας», τα παιδιά των πολύτεκνων ιερέων, τους αναγνώστες και ιερόπαιδες, το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Αρμενιώτισσα», το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως και πολλούς ακόμη φτωχούς, ανήμπορους και ασθενείς γέροντες, τους οποίους θα επισκεφθούν συνεργεία στελεχών του φιλανθρωπικού έργου προκειμένου να βοηθήσουν και να ενισχύσουν, κατά την εντολήν του Κυρίου, με τις μικρές δυνάμεις τους, τους ενδεείς και πάσχοντες συνανθρώπους τους.