Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΝΑΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Στον Ιερό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  στο Ναύπλιο, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και αμέσως μετά την ακολουθία του Εσπερινού, μίλησε  ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας  Εφραίμ Παναούσης από την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής  Καπανδριτίου Αττικής , με θέμα :  «Περιμένοντας τα Χριστούγεννα » Πριν την ομιλία έγινε ο εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, την επονομαζόμενη «Γερόντισσα» . Τον πατέρα Εφραίμ καλωσόρισε ο Ιερέας του ναού  Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Φρίμης και τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε να έρθει στο Ναύπλιο και να μιλήσει στους πιστούς. Ο ιερέας τόνισε πως  την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης, θα πραγματοποιείται επίκαιρη ομιλία, από προσκεκλημένους εκλεκτούς ομιλητές . Την ομιλία παρακολούθησε κι ο  Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ Νεκτάριος.