Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Λεβαδείας, Όρθος και Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.



Με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λεβαδείας, την 21ην Νοεμβρίου 2013.
Στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου.
Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κύριλλος, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούν την Παναγία που έκανε την έξοδο από την φθορά και την είσοδο στην εν Πνεύματι ζωή.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, τον οποίο χαρακτήρισε πράο, ήρεμο και γαλήνιο Επίσκοπο της Εκκλησίας μας και του ευχήθηκε έτσι να συνεχίσει να ποιμαίνει την Επισκοπή του.
Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, τους άρχοντες, τους Ιεροψάλτες και όλους τους πιστούς που προσήλθαν να εορτάσουν την μεγάλη εορτή της Εκκλησίας και της πόλης μας.
Επίσης τίμησε τους ψάλτες του Μητροπολιτικού Ναού κ. Ηλία Λαντζιβίρη με τον τίτλο του Δομέστιχου και τον κ. Δημήτριο Καλομοίρη με τον τίτλο του Άρχοντα Λαμπαδάριου.