Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η Κέρκυρα γιορτάζει το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα παρουσία του Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Βασιλείου του νέου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλίνικου.

Πλήθος κόσμου από την Κέρκυρα αναμένεται να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Πρωτοκύριακο, σε ανάμνηση του θαύματος που έκανε ο Άγιος Σπυρίδωνας και απάλλαξε το νησί από την πανώλη.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν οι Μητροπολίτες Ελασσώνος κ. Βασίλειος, Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6.30 το απόγευμα: Μέγας Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός στον Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7 το πρωί: Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής, με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί η καθιερωμένη Παράκληση και θα επακολουθήσει η καθιερωμένη λιτανεία του σκηνώματος του Αγίου, με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, του ιερού κλήρου, των αρχών του τόπου και του λαού.