Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου του "ΟΧΙ"στο Κιλκίς.

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου του "ΟΧΙ"
Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε  η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Κιλκίς.


Στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ συμπαραστατούμενος από Κληρικούς της πόλεως και τους Διακόνους.
 
"Το Γένος μας και το Έθνος κρατήθηκε όρθιο χάρη στην πίστη και στην ιστορία. Δεν πρέπει να λησμουνούμε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας" είπε ο Μητροπολίτης μας.
 
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία, παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχόντων της περιοχής ενώ άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο.
 
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την Επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο μπροστά απ' το Δημαρχείο αλλά και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική οδό της 2ης Ιουνίου.