Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πρωτοχριστιανική Θεία Λειτουργία Αγίου Ιακώβου στη Λάρισα.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των πιστών Χριστιανών καθώς και των νέων ανθρώπων και πολλών παιδιών στην τέλεση της Πρωτοχριστιανικής Θείας Λειτουργίας του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, που έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, την ημέρα της εορτής του Αγίου, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 το πρωΐ.

 Η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία τελέσθηκε ακριβώς όπως τα πρώτα χρόνια της Εκκλησίας, σύμφωνα με την τυπική διάταξη και Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, ο οποίος εξήγησε τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, μίλησε για το ασκητικό πρόσωπο του εορτάζοντος Αγίου και ευχαρίστησε όλους εκείνους και κυρίως τα παιδιά και τους νέους που προετοιμάσθηκαν για να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού σ’   αυτήν την Θεία Λειτουργία των πρώτων αιώνων.