Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ομιλία Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Τσερίου.


Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται με την ευκαιρία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού των Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Μεγάλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης Τσερίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 20 Οκτωβρίου 2013 στον ως άνω Ναό, Εσπερινή Ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο με θέμα: "Στόχος ζωής: Η Αγιότητα".

Την ομιλία, συνολικής διάρκειας μίας ώρας, παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πιστών από διάφορα μέρη της Κύπρου.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού Πρωτ. Θεόδωρος Στυλιανού ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού κ. Ησαΐου, των Ιερέων και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο για την ενταύθα τιμητική παρουσία του και την εμπεριστατωμένη ομιλία του.